Welkom op onze website met voetbalshirts

goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues

Aubameyang is niet blij met zijn huidige situatie

Onlangs, met alle vijf grote Europese voetbalcompetities geschorst, moeten veel spelers thuis blijven. Daarom beginnen sommige spelers tijd te krijgen om over hun toekomst na te denken. Zo is Pierre-Emerick Aubameyang, de meest capabele speler van Arsenal, niet blij met zijn situatie. Hij wil Arsenal verlaten en het Barcelona shirt dragen. Waarom wil hij dat?

Omdat Arsenal in meerdere seizoenen geen goede resultaten heeft behaald. Tot dusver zijn ze dit seizoen als negende geëindigd in de Premier League, tot grote ongenoegen van Aubameyang. In 2018, toen hij het Borussia Dortmund shirt uittrok en bij Arsenal kwam, had hij een visie voor het team. Met dit team hoopte hij groot succes te behalen. Maar nu is het tegendeel waar. Als gevolg hiervan begint hij na te denken over het verlaten van het team. En onder andere teams is hij meer voor Barcelona, ​​daarom wil hij meedoen.

Tegelijkertijd wordt zijn vaardigheid ook erkend door Barcelona. Hij scoorde dit seizoen 20 doelpunten in 31 wedstrijden. Uit de voorstelling blijkt dat hij nog steeds een topspits is. En Barcelona hoopt Lionel Messi te helpen met een capabele aanvaller. Daarom denk ik dat Aubameyang zijn wens om zich bij Barcelona aan te sluiten waarschijnlijk zal realiseren.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 29 اسفند 1398ساعت 15:40  توسط yidao liu 

Salah mag niet worden bekritiseerd

Tegenwoordig wordt Liverpool beschouwd als het beste team van Europa omdat ze veel uitstekende spelers hebben. Onder hen is Mohamed Salah de meest capabele aanvaller van het team. Als zodanig is zijn Liverpool shirt een van de kenmerken van het team. Dit seizoen heeft hij Liverpool met 82 punten naar de top van de Premier League geleid.

Nog indrukwekkender is dat Liverpool 25 punten verwijderd is van de als tweede geplaatste Manchester City. En Salah scoorde dit seizoen 20 doelpunten en acht assists in 38 wedstrijden. Als gevolg hiervan ontving hij veel lof. Hoewel zijn optreden in de kwartfinales van de Champions League dit jaar werd overschaduwd door het Atlético Madrid shirt, had dit geen invloed op zijn populariteit. Hij werd echter onlangs bekritiseerd door Liverpool's legende Steve Nicol. Nicol denkt dat Salah de meest teleurstellende speler van Liverpool is, maar de winning streak van het team heeft zijn middelmatige prestaties overschaduwd.

Nicol's kritiek is naar mijn mening complete onzin. Salah is nu de top 10-speler ter wereld en wordt geschat op 150 miljoen euro. Als zo'n speler wordt bekritiseerd, verdient niemand het te worden geprezen. Daarom mag Salah niet bekritiseerd worden.

+ نوشته شده در  سه شنبه 27 اسفند 1398ساعت 13:58  توسط yidao liu 

Rakitic verdient het om beter behandeld te worden

In het voetbal is loyaliteit een zeer gewaardeerde deugd voor een speler. En Ivan Rakitic is zo'n speler met zo'n deugd. Hij is geen autochtone Spanjaard, maar hij heeft alles gegeven aan Barcelona sinds hij het Barcelona shirt in 2014 droeg. Tot nu toe heeft hij de club geholpen vier landstitels en één Champions League-titel te winnen. De fans van Barcelona zijn hem echter niet dankbaar.

Op 7 van deze maand speelt Barcelona thuis bij Real Sociedad. Rakitic kwam op als starter, maar de fans loeiden hem toen hij in de 74e minuut werd gewisseld. Deze fans waren zo hard voor hem! Na het ontvangen van het boos, voelde hij zich een beetje verdrietig. Hij is geen incompetente speler. In 2018, toen hij het Kroatië shirt droeg, hielp hij zijn land om de nummer twee van de Wereldbeker te winnen. Daarom denk ik dat hij het verdient om beter behandeld te worden.

Ondanks dat zijn vaardigheid een beetje is afgenomen, is hij nog steeds erg belangrijk voor Barcelona als middenvelder. Zijn vermogen om aan te pakken en te helpen, zal het team veel helpen. Daarom mag Barcelona hem niet laten vertrekken. Zijn loyaliteit aan dit team verdient het om in natura te worden terugbetaald.

+ نوشته شده در  يکشنبه 25 اسفند 1398ساعت 16:02  توسط yidao liu 

Van Dijk zou zijn optreden zijn prijs waardig moeten maken

In de voetbalteams van vandaag zien we dat de middenvelder schaarser is dan de aanvaller. Een gekwalificeerde middenvelder is essentieel voor een team. Virgil van Dijk is bijvoorbeeld een centrale middenvelder voor Liverpool. Vorig seizoen leidde hij het team om de Champions League te winnen. Sindsdien is zijn Liverpool shirt een hit bij veel fans. Waarom is hij zo belangrijk voor Liverpool?

Omdat hij de tactische ke en initiatiefnemer van Liverpool is. Ten eerste is hij een verdedigingsbarrière voor Liverpool. Zijn uitstekende verdedigende vermogen kan het team helpen bij het oplossen van veel crises. Ten tweede biedt zijn vermogen om te helpen het team vaak aanvallende kansen. Onlangs lijkt zijn bekwaamheid echter te zijn afgenomen. In de kwartfinales van de Champions League van woensdag werden zijn prestaties overschaduwd door het Atlético Madrid shirt. Na twee rondes schakelde Atletico Liverpool op totaal 4-2 uit.

Daarom vind ik dat Van Dijk een samenvatting moet maken van zijn tekortkomingen en uit de trog moet komen. Hij is nu de duurste middenvelder ter wereld, met een waarde van meer dan 100 miljoen euro. Dus hij moet zijn optreden zijn prijs waardig maken.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 22 اسفند 1398ساعت 15:02  توسط yidao liu 

Bruno Fernandes is een fantastische speler

De afgelopen jaren is de reputatie van Manchester United achteruitgegaan. Omdat hun cijfers veel zijn gedaald, daarom verkoopt het Manchester United shirt nu niet goed. Ze eindigden zesde in de Premier League vorig seizoen, waardoor ze dit seizoen werden gediskwalificeerd. Maar recent hebben ze een juiste ondertekening gemaakt.

Ze tekenden vorige maand Bruno Feandes voor ongeveer 80 miljoen euro. Hoewel de ondertekening een beetje duur was, maar het bleek een juiste zet te zijn. Feandes is een briljante aanvallende middenvelder. Voordat hij bij Manchester United kwam, droeg hij het Sporting CP shirt. Tijdens zijn meer dan twee jaar spelen voor de club, was zijn vermogen enorm verbeterd. Dit seizoen maakte hij 28 wedstrijden voor de club, scoorde 15 doelpunten en 14 assists.

En het kostte hem iets meer dan een maand om de fans van Manchester United te winnen. In de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Manchester City scoorde hij niet, maar hij droeg een assist bij om Manchester United te helpen bij een 2-0 overwinning. De fans waren erg opgewonden en juichten wild voor hem. Wat een fantastische speler is hij!

+ نوشته شده در  سه شنبه 20 اسفند 1398ساعت 10:09  توسط yidao liu 

Misschien zijn de Liverpool-spelers moe

Sinds het winnen van de Champions League vorig seizoen, heeft Liverpool ongekende aandacht getrokken. En ze hebben gebruik gemaakt van de aandacht. Dankzij hun inspanningen is hun Liverpool shirt nu de bestseller ter wereld. Dit seizoen hebben ze ook bewezen dat hun kracht overeenkomt met hun reputatie.

Vanaf vorige maand waren ze ongeslagen in 44 wedstrijden en wonnen 18 opeenvolgende wedstrijden in de Premier League. Wat een opmerkelijke prestatie! Maar de Premier League is de meest competitieve competitie ter wereld. Toen ze maart binnenkwamen, kregen ze eindelijk een voorproefje van de nederlaag. Op deze woensdag werden ze volledig overschaduwd door het Chelsea shirt in de FA Cup 1/8 finale. Chelsea is ook een sterk team en staat momenteel vierde in de Premier League-tafel. Ze veederden Liverpool met 2-0 in de wedstrijd. Het resultaat verraste veel mensen. Waarom is dit gebeurd?

Misschien zijn de Liverpool-spelers moe. Ze hebben de laatste tijd meerdere spellen achter elkaar gespeeld en hebben niet genoeg rust kunnen krijgen. Maar eigenlijk vind ik het een goed resultaat voor hen. Omdat ze na dit verlies de last van proberen proberen te kunnen winnen af ​​kunnen nemen. Ze kunnen nu goed rusten en dan vechten voor meer glorie.

+ نوشته شده در  جمعه 16 اسفند 1398ساعت 16:19  توسط yidao liu 

De impact van De Bruyne op Manchester City is aanzienlijk

Manchester City is de afgelopen jaren altijd een team met superkracht geweest. De belangrijkste reden hiervoor is dat ze een zeer capabele middenvelder hebben: Kevin De Bruyne. Hoewel zijn Manchester City shirt niet erg beroemd is, is zijn impact op het team aanzienlijk. Met hem zijn de aanval en verdediging van het team gegarandeerd.

Waarom is zijn rol zo belangrijk? Omdat hij een van de beste aanvallende middenvelders ter wereld is. Hij heeft niet alleen een groot verdedigend vermogen, hij kan ook de overtreding van het team vaak plannen. En Romelu Lukaku, zijn teamgenoot van het Belgische nationale team, heeft niets dan lof voor hem. Dit seizoen, na Manchester United te hebben verlaten, is Lukaku begonnen met het dragen van het Inter Milan shirt. Hoewel hij de Premier League verliet, maakt hij zich nog steeds zorgen over de Premier League-teams.

Onlangs, op vraag van fans die de beste middenvelder was waarmee hij ooit had gespeeld, aarzelde hij niet om De Bruyne te zeggen. En hij prees hem hartelijk, "die kerel is ongelooflijk! Toen ik met hem speelde, kon hij altijd mijn positie vinden en me assisteren. Soms voel ik zelfs dat hij ogen op zijn achterhoofd heeft."

+ نوشته شده در  جمعه 16 اسفند 1398ساعت 8:07  توسط yidao liu 

Barcelona moet enkele capabele spelers binnenhalen

Hoewel Barcelona een prestigieuze club is, hebben ze dit seizoen wat problemen ondervonden. In januari stelden ze Quique Setien aan als hun nieuwe coach na het ontslaan van voormalige coach Eesto Valverde. Hoewel Setien echter het Barcelona shirt heeft gedragen, heeft hij de club tot nu toe niet geleid tot vooruitgang.

Wat erger is, is dat ze verloren van Real Madrid met 2-0 in de Spaanse nationale Derby van afgelopen zondag. De game was zo populair dat we Cristiano Ronaldo in het publiek konden zien. Hoewel Ronaldo vorig jaar Real Madrid verliet om het Juventus shirt te dragen, heeft hij de club nog steeds in het oog. En in deze Derby, toen Real Madrid scoorde, konden we zien dat hij blij was en applaudisseerde. In plaats daarvan was het resultaat van de wedstrijd een teleurstelling voor zijn oude rivaal Lionel Messi, omdat het Barcelona de eerste plek in La Liga kostte.

Daarom kan Messi Barcelona misschien ook niet helpen. Hij houdt van de club en heeft al zijn energie en tijd aan de club besteed. Maar ik denk dat als de managers van de club nog steeds geen capabele spelers kunnen binnenhalen om hem te helpen, hij op een dag de club zal verlaten.

+ نوشته شده در  چهارشنبه 14 اسفند 1398ساعت 8:35  توسط yidao liu 

Misschien kan Messi Barcelona niet meer redden

Dit seizoen heeft Barcelona veel ups en downs meegemaakt. Niet lang geleden ontsloegen ze ex-coach Eesto Valverde en stelden Quique Setien aan als hun nieuwe coach. Ondanks het feit dat hij nu het Barcelona shirt draagt, moet hij Barcelona echter nog naar een doorbraak leiden.

Tot overmaat van ramp verloren ze van Real Madrid in de Spaanse nationale Derby van gisteren. De game was erg populair en trok zelfs Cristiano Ronaldo aan om hem te bekijken. Hoewel Ronaldo niet langer het Real Madrid shirt draagt, maakt hij zich nog steeds grote zorgen over de wedstrijden van de club. En het resultaat van de wedstrijd maakte hem blij omdat Real Madrid Barcelona met 2-0 versloeg. Aan de andere kant verloor Barcelona Barcelona de toppositie in La Liga, waardoor Lionel Messi erg depressief werd.

Daarom kan Messi Barcelona misschien niet meer redden. Hij heeft 20 jaar voor de club gespeeld en is dol op de club. Maar ik denk dat als de managers van Barcelona nog steeds geen capabele spelers kunnen binnenhalen, Messi op een dag de club zal verlaten.

+ نوشته شده در  دوشنبه 12 اسفند 1398ساعت 15:32  توسط yidao liu 

We zijn getuige van een snelle verbetering in Haaland

Onlangs is er een 19-jarige speler die veel aandacht trekt. Hij is Erling Haaland uit Noorwegen. Hoewel hij erg jong is, heeft zijn supervermogen veel mensen verbaasd. In zijn eerste wedstrijd na het dragen van het Borussia Dortmund shirt voltooide hij onmiddellijk een hattrick. Daarom denken veel mensen dat hij een veelbelovende speler is.

Met andere woorden, we zijn getuige van een snelle verbetering in Haaland. Maar vanaf het begin is hij niet gekomen waar hij is. Meer dan twee maanden geleden speelde hij in de Champions League als speler voor Salzburg. Maar in de groepsfase werd hij volledig overschaduwd door het Liverpool shirt. Salzburg stond zelfs met Liverpool in de eerste etappe en hoewel ze met 4-3 verloren, hadden ze toch een kans om terug te vechten in de tweede etappe. In de tweede etappe kregen ze echter een voorproefje van wat Liverpool echt is.

Liverpool won zonder twijfel de tweede etappe met 2-0 en in deze wedstrijd was Haaland niet in staat om zelfs een dreigende aanval te produceren. Dus hij was erg overstuur en boos na de wedstrijd. Hoewel hij zeer getalenteerd is, is zijn spelervaring niet genoeg. Ik geloof dat hij na verloop van tijd volwassener zal zijn dan nu.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 8 اسفند 1398ساعت 20:50  توسط yidao liu 

Hoe de machtige Liverpool te verslaan?

Liverpool is dit seizoen tot nu toe competitief gebleven. Ze hebben 25 overwinningen en een gelijkspel in de Premier League zonder een wedstrijd te verliezen. Hun prestaties zijn echt ongelooflijk! Als gevolg hiervan is het Liverpool shirt een van de symbolen van de Premier League geworden. Tegelijkertijd denken veel mensen aan de vraag: hoe het machtige Liverpool te verslaan?

Op woensdag gaf Atletico Madrid's trainer Diego Simeone ons een antwoord. Atletico Madrid is dit seizoen geen superteam en staat op de vierde plaats in de La Liga-tafel. In de kwartfinale van de Champions League wordt Liverpool echter volledig overschaduwd door het Atlético Madrid shirt. Hoe hebben ze het gehaald? Eerst speelde de tactiek van Simeone een sleutelrol. Hij concentreerde zich op verdediging en daagde Liverpool niet uit voor bezit.

Ten tweede droeg hij zijn spelers op actief de aanvallen van Liverpool te verstoren en te zoeken naar mogelijkheden om tegenaanvallen te organiseren. Met zo'n inmenging was de aanval van Liverpool niet zo effectief als ze hadden gehoopt. Uiteindelijk won Atletico Madrid met 1-0. Daarom denk ik dat andere teams kunnen leren hoe ze Liverpool van dit spel kunnen verslaan.

+ نوشته شده در  جمعه 2 اسفند 1398ساعت 20:00  توسط yidao liu